شکوه کوه فوجی در چهار فصل سال
به گزارش وبلاگ ایزابل، کوه فوجی، بلندترین کوه ژاپن و نمادی از این کشور است که شکوه و زیبایی آن در همه فصل های سال، به چشم می آید.

کوه فوجی، از جمله سه کوه مقدس ژاپن و بلندترین کوه در این کشور است که بلندای آن به 3,776 متر می رسد. کوهی که آن را از مهم ترین جاهای دیدنی ژاپن و میراث جهانی یونسکو می دانند، در واقع یک آتشفشان خاموش به شمار میرود که آخرین بار در فاصله سال های 1708- 1707 میلادی فوران کرد.
دامنه کوه فوجی در غرب توکیو و در مرز استان های شیزوئوکا (Shizuoka) و یاماناشی (Yamanashi) واقع شده است و سه شهر کوچک آن را احاطه کرده اند. شکل مخروطی جالب توجه و سربه فلک کشیده فوجی، توجه افراد بسیاری را در سراسر جهان به خود جلب می کند و از این جهت، بسیاری از گردشگران برای بازدید از آن، راهی ژاپن می شوند. ژاپنی ها نیز هر ساله در فصل تابستان، خود را به زیارتگاهی در بالای کوه می رسانند.
هیسا ماتسومورا (Hisa Matsumura)، عکاس مستعد ژاپنی، تلاش کرده است تا با هنر متعهدانه خود، زیبایی تمام نشدنی و در حال تغییر کوه فوجی را در فصول مختلف سال به تصویر بکشد. او به طرز ماهرانه ای، در تفاوت های ظریف هر فصل و چشم انداز همیشه در حال تغییر کوه، دقیق می شود و کوه فوجی را باشکوه تمام در میان شکوفه های ظریف گیلاس در بهار تا شاخ و برگ های پرجنب وجوش پاییز، به نمایش می گذارد.
گفته می شود که ماتسومورا، صبورانه در انتظار نور و شرایط آب و هوایی عالی می ماند تا زیبایی باشکوه کوه فوجی را به بهترین شکل ممکن به تصویر بکشد. تصاویری که نه تنها شکوه و عظمت طبیعی کوه را منعکس می کند، بلکه یادآور میراث فرهنگی غنی ژاپن و ارتباط عمیق معنوی مردم با عناصر طبیعی است.
تابه حال به ژاپن سفر کرده اید؟ آیا در این سفر از کوه فوجی بازدید داشتید؟ به نظر شما چشم انداز کوه فوجی در کدام فصل زیباتر به نظر می رسد؟ از قلم نیاندازید که وبلاگ ایزابل و کاربران آن را از نگاه، نظر و تجربه های ارزشمند خود مطلع سازید.
چنانچه اهل سفر هستید، عکس های خوبی از مسافرت به منطقه ها مختلف تهیه می کنید و تمایل به معرفی آثار هنری خود دارید، می توانید تصاویر آثار به همراه معرفی کوتاهی از خود را به آدرس ایمیل info[at]kojaro.com ارسال کنید. آثار ارسالی، در صورت تایید، با نام شما در رسانه وبلاگ ایزابل منتشر خواهند شد.
منبع: کجارو / 121clicks.com / britannica.com / behance.net