قانون نو برای فست فودهای فرانسوی ، اصلاح شیوه سرو غذا

به گزارش وبلاگ ایزابل، غذاخوری ها و فست فودهای زنجیره ای در فرانسه با نزدیک شدن به آخرین مهلت حذف استفاده از کارد و چنگال یک بار مصرف، برای اصلاح شیوه های خود رقابت می نمایند.

قانون نو برای فست فودهای فرانسوی ، اصلاح شیوه سرو غذا

به گزارش وبلاگ ایزابل، از اول ژانویه 2023 (یکشنبه آینده)، همه غذاخوری ها باید از کارد و چنگال های قابل استفاده مجدد به مشتریان خدمات ارائه نمایند، چیزی که سازمان های محیط زیستی فرانسوی آن را تغییر پارادایم برای این بخش می نامند.

قانون نو به این معنی است که غذاهایی مانند همبرگر و ساندویچ را نمی توان در جعبه سرو کرد. با این حال، آنها را می توان در کاغذ پیچیده کرد.

سایر غذاها مانند چیپس، ناگت، پیتزا، کیک، بستنی و نوشیدنی ها با قاشق، کارد و چنگال قابل استفاده مجدد سرو خواهند شد که مانند رستوران های معمولی باید در دمای 60 درجه سانتیگراد شسته شوند.

حدود 30 هزار فروشگاه فست فود در فرانسه وجود دارد. اینها تقریباً 6 میلیارد وعده غذایی در سال سرو و مجموعا حدود 180 هزار تن زباله فراوری می نمایند. بر اساس گزارش ها، 55 درصد از این زباله ها به وسیله افرادی که در آن غذا می خورند فراوری می گردد.

بیشتر رستوران های فست فود به شیشه های کلاسیک و بادوام یا چینی هایی که سال ها عمر می نمایند روی نمی آورند، آنها پلاستیک سخت را انتخاب می نمایند که این نگرانی هایی در خصوص تجزیه آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید:

  • تصاویر خودرویی که به جای بنزین، زباله می سوزاند! | پلاستیک های بازیافتی در باک GB110

قوانین نو می گوید که هر رستورانی با بیش از 20 صندلی، باید غذا را با فنجان ها، لیوان ها، کاردها و چنگال های قابل استفاده مجدد و قابل شستشو سرو کند.

منبع: همشهری آنلاین

به "قانون نو برای فست فودهای فرانسوی ، اصلاح شیوه سرو غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قانون نو برای فست فودهای فرانسوی ، اصلاح شیوه سرو غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید