طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه و رستورانی

به گزارش وبلاگ ایزابل، در میان ترکیبات غذایی که در سرتاسر جهان سرو می شوند، انواع سالاد ها را هم می توانیم ببینیم که هر کدام با استفاده از مواد اولیه مخصوص به خود تهیه می شوند. بعضی از سالادها ترکیباتی دارند که حتی می توان به عنوان یک غذای اصلی نیز روی آن­ ها حساب کرد. مانند سالاد عدس مجلسی که ممکن است در بسیاری از مراسم و مهمانی ها آن را با طعم های مختلف دیده باشید. در این مطلب می خواهیم روش های ساده ای را برای طرز تهیه سالاد عدس در منزل به شما آموزش دهیم تا با ساده ترین مواد بتوانید آن­ ها را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه و رستورانی

سالاد عدس

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی1 ساعت
اندازه سختیکم

طرز تهیه سالاد عدس مجلسی

سالاد عدس یک خوراکی مقوی و خوشمزه است که به علت استفاده از عدس در ترکیبات اصلی به همراه دیگر سبزیجات، می توانیم از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل یاد کنیم. ترکیب این سالاد با سس مخصوص طعمی بی نظیر و فراموش نشدنی را ایجاد می نماید. بسیاری از ورزشکاران نیز این سالاد را با دستورالعملی خاص در بین وعده های غذایی خود قرار می دهند.

مواد لازم برای تهیه سالاد عدس

همانند طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی که با توجه به نام آن، با استفاده از لوبیا چیتی تهیه می گردد، ترکیب اصلی این سالاد هم عدس است. بقیه مواد مورد احتیاج را هم می توانید در جدول زیر ببینید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
عدس1 پیمانه
خیار2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
پنیر فتا½ پیمانه
پیاز قرمز1 عدد
نعنا و جعفری2 قاشق غذاخوری
مغز گردو2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم

مراحل طرز تهیه سالاد عدس

اکنون باید مراحل زیر را برای درست کردن این سالاد انجام دهید:

  • مرحله اول: عدس را بشویید و اجازه دهید به مدت 2 ساعت درون کاسه آب خیس بخورد.
  • مرحله دوم: عدس را درون آبکش بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آن کاملا گرفته گردد.
  • مرحله سوم: عدس ها را درون قابلمه بریزید و آن­ ها را روی حرارت میانه بپزید.
  • مرحله چهارم: نعناع و جعفری را بشویید سپس خرد کنید.
  • مرحله پنجم: گوجه و خیار را هم بشویید و آن­ ها را به صورت نگینی و ریز خرد کنید.
  • مرحله ششم: پنیر فتا را به صورت مکعب های کوچک برش بزنید.
  • مرحله هفتم: درون یک کاسه مناسب، خیار، گوجه، سبزی، پنیر و پیاز را بریزید و آن­ ها را مخلوط کنید.
  • مرحله هشتم: اکنون باید مغز گردوها را نیز خرد نموده و به مواد اضافه کنید.
  • مرحله نهم: حال زمان اضافه کردن عدس پخته و نرم شده است.
  • مرحله دهم: سس سالاد را با ترکیب آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل سیاه درست نموده و آن را به مخلوط مورد نظر اضافه نموده و هم بزنید.

سالاد عدس مراکشی

این مدل از طرز تهیه سالاد عدس، به همراه هویج رنده شده، کرفس و پیاز حلقه شده، نعناع تازه، کشمش بدون دانه و مغز گردو یا دانه آفتابگردان تهیه می گردد. در واقع طعم اصلی که باعث تفاوت در آن می گردد به واسطه سس مخصوصی است که از ترکیب آب لیمو ترش، روغن زیتون، فلفل قرمز تند، فلفل سیاه، عسل یا شکر، سیر له شده، پودر زیره و پودر دارچین درست شده است. در نهایت باید همه این مواد با هم ترکیب و به سبزیجات خرد شده اضافه شوند.

سالاد عدس و رشته

همانطور که از نام این سالاد پیداست، برای درست کردن آن به رشته و دیگر مواد شامل سیر رنده شده، ماست، گردو پودر شده، کره و پاپریکا احتیاج داریم. در تهیه این سالاد، عدس و رشته باید به خوبی پخته شوند سپس آن­ ها را با هم ترکیب و با ماست هم زده، سیر و نمک خوب مخلوط شوند. در نهایت نیز گردو را درون تابه با کره و پاپریکا تفت داده و به این مواد اضافه کنید.

سالاد عدس رژیمی

اگر ورزشکار هستید و در پی یک سالاد خوش طعم اما رژیمی می شد، پیشنهاد می کنیم حتما سالاد عدس رژیمی را امتحان کنید. برای درست کردن این سالاد به عدس پخته شده، لبو پخته شده، انار، کلم قرمز، گشنیز احتیاج دارید و باید آن­ ها را خرد و با هم ترکیب کنید. برای سس سالاد هم تنها ترکیب آب لیمو ترش، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل سیاه کافی است. در نهایت با مخلوط کردن تمام مواد و قرار دادن آن درون یخچال برای چند ساعت می توانید آن را سرو کنید.

سالاد عدس ترکیه

در روش ترکی سالاد عدس، از ترکیب عدس، به همراه هویج، نعنا، خیار شور، ذرت، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه­ ای قرمز استفاده می گردد. بعلاوه برای تهیه سس آن نیز ترکیب آبلیمو، نمک و فلفل به همراه جعفری مورد استفاده قرار می­گیرد. این روش طرز تهیه را می توانید در بسیاری از رستوران های اصیل ترکیه ببینید و یکی از پرفروش ترین سالادها در این کشور است.

سالاد عدس و سیب زمینی

طرز تهیه سالاد عدس و سیب زمینی را نیز امتحان کنید، زیرا استفاده از سیب زمینی در سالاد عدس، آن را به یک وعده غذایی کاملا سیر کننده تبدیل می نماید. در این روش باید سیب زمینی پخته شده را به همراه عدس پخته شده، پیازچه، شوید، گشنیز، جعفری و نعناع درون یک ظرف ترکیب کنید. بعلاوه برای سس آن نیز ترکیب سرکه، روغن زیتون، آبلیمو، سس خردل، سس مایونز، زیره، سیر له شده، نمک و فلفل سیاه کافی است. به این مدل سالاد عدس و شوید نیز گفته می گردد.

سالاد عدس و کاهو

روش دیگری که برای درست کردن این سالاد می توانید از آن بهره ببرید، ترکیب عدس و کاهوست. در این روش عدس را با زیره، نمک، فلفل، آبلیمو، جعفری و پیازچه خرد شده مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را هم به آن­ ها اضافه کنید. اکنون باید کاهو را در کف ظرفی مناسب قرار داده و سالادی که درست نموده اید را درون آن بریزید. سپس پنیر سفید را به صورت مکعبی و بعلاوه گوجه خرد شده را روی سالاد قرار داده و با کمی کنجد آن را تزئین کنید.

سالاد عدس را باید امتحان کنید…

طرز تهیه سالاد عدس را به طور کامل و به روش های مختلف برای شما شرح دادیم. پیشنهاد می کنیم این سالاد را برای دورهمی ها تهیه نموده و با این سالاد خوشمزه از مهمان هایتان پذیرایی کنید. البته، اگر می خواهید چند نوع غذا و پیش غذا را برای مهمانی ها تهیه کنید اما فرصت کافی ندارید، سری به وبلاگ ایزابل بزنید. خرید آنلاین غذا وبلاگ ایزابل در خدمت شما است و می توانید تهیه غذاهای سخت را به آن بسپارید و سالادها و پیش غذاهای ساده همانند این سالاد را خودتان تهیه کنید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه و رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه و رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید