نکات دم کردن چای که نمی دانید

به گزارش وبلاگ ایزابل، توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس شاید بد نباشد برای داشتن چای مفید و خوشمزه از نیمی چای اصل و نیمی چای صنعتی بهره ببرید.

نکات دم کردن چای که نمی دانید

چای، نوشیدنی جدا نشدنی از زندگی ما ایرانیان است که در تمامی مجالس و مهمانی ها یا حتی در هنگام استراحت و برای برطرف خستگی انتخاب مناسبی است اما آماده کردن چای خوش رنگ و خوش طعم کار ساده ای نیست و با رعایت چند نکته ساده اما اساسی می توانید چای مطلوبی برای خود یا مهمان های تان آماده کنید، با وبلاگ ایزابل همراه باشید تا نکات دم کردن چای را یاد بگیرید.

ظروف مناسب

از برترین ظروف می توان به ظروف چینی اشاره نمود. ظروف شیشه ای و لعابدار نیز انتخاب های مناسبی هستند. برای بهتر و سریع دم کردن چای بهتر است قوری را قبل از دم کردن چای گرم کنید. برای این کار می توانید قوری را روی کتری در حال جوش قرار دهید یا آب جوش را درون کتری بریزید و سپس خالی کنید.

آب درون کتری

قبل از دم کردن چای لازم نیست کتری را کامل پر از آب بکنید و تنها به اندازه احتیاج آب بریزید که جوش بیاید و بعد از دم کردن چای کتری را دوباره آب کنید.

آب تازه

استفاده از آب تازه تاثیر مستقیمی در طعم و خاصیت چای شما دارد، پس سعی کنید همواره از آب تازه بهره ببرید. آب چندبار جوشیده شده طعم و خاصیت چای را بی کیفیت می نماید.

دم کشیدن چای

زمان دم کشیدن چای بستگی به نوع چای دارد. معمولا چای بین 3 تا 5 دقیقه زمان می برد تا چای دم بکشد. اما بعضی از چای ها که به چای دیر دم شناخته می شوند بین 10 الی 20 دقیقه زمان احتیاج دارند تا دم بکشند.

جوشیدن چای

اگر چای زمان زیادی دم بکشد به اصلاح می جوشد و رنگ و طعم خود را کاملا از دست می دهد. با چندین بار آزمون و خطا زمان دقیق دم آوری چای خود را به راحتی به دست آورید.

طعم دادن به چای

می توانید از طعم دهنده ها بهره ببرید تا چای شما متنوع و خوش طعم تر گردد. از زعفران، چوب دارچین، هل سبز که عطر بسیار مطلوبی به چای شما می دهد بهره ببرید. از عرقیجاتی همانند بهارنارنج یا گل محمدی و غیره هم می توانید استفاده نمایید.

چای با افزودنی ها

برای دم کردن چای با افزودنی کافی است چند برگ از افزودنی یا اندازه کمی از عرقیجات را در قوری بیندازید و همراه چای دم کنید. مسئله قابل اهمیت اندازه استفاده از افزودنی ها است که باید به اندازه کافی باشد، زیرا اندازه بیش از اندازه آن طعم زننده و بدی ایجاد می نماید.

چای میوه ای

شما بعلاوه می توانید از میوه ها و سبزیجات تازه برای افزودن به چای خود بهره ببرید که عطر و طعم بسیار عالی به چای شما می دهد. می توانید از نعنا تازه یا سیب و به رنده شده که در آفتاب خشک شده اند در چای خود بهره ببرید و لذت ببرید.

امیدواریم این نکات دم کردن چای برای شما مفید باشد، اگر به ترفندهای آشپزی علاقه دارید برترین روش های لعاب انداختن قورمه سبزی را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب آشپزی تهیه مربای به تنها با یک کیلو به و شکر را در مجله بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "نکات دم کردن چای که نمی دانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات دم کردن چای که نمی دانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید