این شیرینی را برای دیابتی ها درست کنید

به گزارش وبلاگ ایزابل، اگر اهل شیرینی پزی هستید ولی چند سالی است که به خاطر دیابتی بودن یکی از اعضای خانواده از پخت شیرینی صرف نظر نموده اید، شیرینی پزی را با پودر شکر دیابتی آغاز کنید.

این شیرینی را برای دیابتی ها درست کنید

مطمئن باشید از طعم و مزه آن هم لذت می برید.

مواد لازم

180 گرم آرد

7 گرم پودر قند دیابتی

125 گرم کره

یک عدد تخم مرغ (زرده و سفیده جدا گردد)

یک ق س پودر کاکائو

4 /1 ق چ وانیل

1. ابتدا کره و پودرقند را با همزن بزنید تا حجم آن دو برابر گردد. وقتی که سفت و سفیدرنگ شد وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس آرد را کم کم افزوده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست گردد.

2. خمیر را دو قسمت نموده و پودر کاکائو را به یک قسمت از آن اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر کاکائویی گردد.

3. هر قسمت از خمیر را به صورت جداگانه روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید؛ به طوری که قطر خمیر یک سانتی متر گردد. بهتر است خمیر را به شکل مربع باز کنید. حالا قرار است این خمیر را به صورت نوارهای باریک یک سانتی متری درآورید. برای این منظور با خط کش فلزی دو ضلع بالا و پایین خمیر مربع یا مستطیل را با چاقو علامت زده و برش بزنید.

4. وقتی کل دو رنگ خمیر به رشته های یک سانتی تبدیل شد، آغاز به چیدن نوارها کنار و روی هم کنید. برای آنکه شیرینی را به شکل مربع با فرم شطرنجی درآورید به این ترتیب عمل کنید که سه نوار خمیری را به صورت یکی در میان کنار هم قرار دهید؛ یعنی نوار سفید را طرفین یک نوار کاکائویی قرار دهید. فقط برای چسباندن هر نوار به نوار کناری اش ابتدا لبه نوار خمیری را از طریق قلم مو به سفیده تخم مرغ آغشته کنید.

5. بعد از اینکه سه نوار به هم چسبیدند حالا سه نوار دیگر را آماده کنید و روی سه نوار قبلی قرار دهید؛ فقط این بار برای حفظ فرم شطرنجی باید دو نوار کاکائویی و یک نوار سفید باشد؛ به این ترتیب که نوار سفید روی نوار کاکائویی و نوارهای کاکائویی روی نوارهای سفید قرار گیرند. یادتان باشد نوارها را با سفیده تخم مرغ کنار هم بچسبانید؛ این کار را یک یا دوبار دیگر تکرار کنید. درواقع سه یا چهار لایه روی هم قرار می گیرند که رنگ هر نوار با نوار زیرینش متفاوت خواهد بود.

بعد از سه یا چهار بار نوارگذاری روی هم، شما مکعب مستطیلی دارید به قطر سه تا چهار سانتی متر. حالا با چاقوی تیز این مکعب مستطیل را به عرض 5/1 سانتی متر ببرید.

6. حالا شیرینی های مربع شکل شما با طرح شطرنجی آماده است. فقط کافی است شیرینی ها را با فاصله پنج سانتی متری از هم روی سینی فر بچینید. البته توجه داشته باشید نیازی به چرب کردن سینی نیست. حالا شیرینی ها را مدت 25 تا 30 دقیقه حرارت دهید. بعد از این مدت صبر کنید تا شیرینی سرد گردد و سپس آن را از فر درآورید.

فوت وفن

فر را قبلا به مدت یک ربع روشن کنید تا گرم گردد.

یه جور دیگه

اگر می خواهید این شیرینی را بیرون از یخچال نگهداری کنید، به جای کره، روغن جامد قنادی تهیه کنید. این روغن ماندگاری شیرینی را بیرون از یخچال بیشتر می نماید. فقط اندازه روغن مورد استفاده در این شیرینی به جای 125 گرم کره 110 گرم است.

با اینکه طعم و مزه این شیرینی دیابتی با شیرینی غیردیابتی آن چندان متفاوت نیست ولی اگر مشکل بیماری قندی ندارید، به جای هفت گرم پودر شکر دیابتی 60 گرم پودر قند بریزید.

منبع: همشهری آنلاین

به "این شیرینی را برای دیابتی ها درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این شیرینی را برای دیابتی ها درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید