خاص ترین نان و پنیر جهان را درست کنید

به گزارش وبلاگ ایزابل، اگرچه نان و پنیر و سبزی و گردو متداول ترین ساندویچ سالم و مفید برای بچه هاست ولی بچه های امروز که مشتری انواع و اقسام شیرینی ها و پیراشکی ها و تنقلات از این قبیل هستند را نمی گردد به خوردن نان و پنیر و سبزی معمولی تشویق کرد.

خاص ترین نان و پنیر جهان را درست کنید

مگر آنکه در شکل و فرم متفاوت و هیجان انگیزی ارائه گردد. تفاوت بقچه نان و پنیر و سبزی با نان و پنیرهای معمول این است که نان آن را هم خودتان می پزید. پس دست به کار شوید، مطمئن باشید بچه ها این بقچه ها را با اشتیاق زیادتری نسبت به پیراشکی های آماده می خورند؛ شما هم به هدفتان می رسید.

مواد لازم برای نان بقچه

50 گرم کره یا روغن جامد

یک ق س سرصاف مایه خمیر

یک عدد تخم مرغ

یک ق چ شکر

یک ق چ بیکینگ پودر

2 /1 پیمانه شیر ولرم

یک ق چ نمک

2 پیمانه آرد

4 /1 پیمانه آب ولرم

1- شکر را داخل آب ولرم حل نموده و خمیر مایه را روی آن بپاشید و به آرامی مخلوط کنید. محلول را به مدت پنج تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل نموده و کف کند.

2- در این فاصله یک تخم مرغ را شکسته و در ظرفی گود بریزید. بیکینگ پودر، شیر و نمک و روغن جامد (یا کره) را به تخم مرغ اضافه نموده و با قاشق هم بزنید. مایه خمیر را که آماده و حبابدار شده است به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد را در این مرحله به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدست گردد.

3 در این مرحله دستکش دست کنید و خمیر را ورز دهید. سطحی تمیز را آردپاشی نموده و خمیر را روی آن بگذارید و با دست ورز دهید، تا حدی که به دست نچسبد و خمیری نرم و لطیف داشته باشید.

ظرف یا کاسه ای را کمی چرب نموده، خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید. کاسه را در جای گرم و تاریکی بگذارید تا حجم خمیر دو برابر گردد. بهتر است خمیر حدود 45 دقیقه تا حداکثر یک ساعت استراحت کند.

4 در این فاصله مواد میانی را آماده می کنیم. سبزیجات را خرد نموده و با گردو مخلوط کنید. پنیر را با پشت چنگال خرد نموده و به سبزی و گردو اضافه نموده و آماده کناری بگذارید.

5 بعد از اینکه خمیر آماده شد و خوب پف کرد، سطحی صاف و تمیز را آرد بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن به ارتفاع نیم سانتی متر باز کنید و برش هایی مثلثی روی آن بزنید. مواد میانی را با قاشق در قاعده مثلث بگذارید و گوشه ها را مثل بقچه جمع نموده و رول کنید.

6 فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن نموده و گرم کنید. نان ها را روی سینی فر بگذارید. زرده تخم مرغ را زده و با قلم مو روی بقچه ها بمالید. کنجد و سیاه دانه را روی بقچه ها بپاشید. نان ها را در سینی چرب یا آرد پاشی شده بچینید ودر فر که از قبل گرم شده گذاشته و به مدت 20 دقیقه بپزید.

مواد لازم برای داخل بقچه

100 گرم مخلوط سبزیجات تازه (ریحان، نعنا، گشنیز، تره، پیازچه و...)

150 گرم پنیرخامه ای

یا پنیر فتا

50 گرم گردو خردشده

مواد مورد احتیاج برای تزئین

یک عدد زرده تخم مرغ

میزانی کنجد خام و سیاه دانه

فوت وفن

هنگام اضافه کردن آرددقت کنید که میزان آرد زیاد نباشدچون در این صورت نان ها سفت خواهند شد.

از کجا بخریم؟

خمیرمایه را از فروشگاه های لوازم شیرینی پزی و قنادی تهیه کنید.

یه جور دیگه

در صورت تمایل می توانید نمک را از مواد نان حذف نموده و برای داخل نان ها از خرما و دارچین بهره ببرید.

منبع: همشهری آنلاین

به "خاص ترین نان و پنیر جهان را درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خاص ترین نان و پنیر جهان را درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید