طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با روشی سریع و آسان

به گزارش وبلاگ ایزابل، بی شک پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذا های دنیاست که از کوچک تا بزرگ هواداران بسیار زیادی دارد.طرز تهیه خمیر پیتزا راز یک پیتزای خوشمزه است که باید فوت و فن آن را بلد باشید تا بتوانید بگویید یک آشپز ماهر در این زمینه هستید. بسیاری از مردم برای خوردن پیتزا به رستوران ها رفته و در صفی طولانی منتظر می مانند تا مقادیر زیادی کالری، چربی و نمک از غذاهای آماده رستورانی دریافت نمایند که همگی دشمن سلامتی هستند.

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با روشی سریع و آسان

درست کردن یک پیتزای سالم و خوشمزه در خانه اصلا کار سختی نیست و می تواند راهکار این مسئله باشد؛ اما مهم ترین فاکتور برای پختن یک پیتزای لذیذ، خمیر پیتزا است. این بار قصد داریم طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی را با برترین روش به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • آرد سفید معمولی چهار و نیم پیمانه
  • خمیر مایه فوری یک قاشق چای خوری
  • روغن یک چهارم پیمانه
  • آب یک و سه چهارم پیمانه
  • روغن زیتون (برای رومال) یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک و سه چهارم قاشق چای خوری
  • آرد ذرت نیم پیمانه

طرز تهیه خمیر پیتزا

مرحله اول

برای تهیه یک خمیر پیتزا خانگی ترد و خوشمزه باید کمی شکیبا بود، پس قبل از آغاز هر کاری، آرد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک گردد.

مرحله دوم

یک کاسه گود برداشته و آرد سرد، آرد ذرت، پودر خمیر مایه فوری و نمک را با هم مخلوط نموده سپس روغن را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

برای این که بتوانید مواد را راحت تر با دست مخلوط کنید، یک ظرف آب یخ بردارید و انگشتان خود را خیس نموده و مواد را به مدت 2 تا 3 دقیقه با هم مخلوط کنید. از ورز دادن خمیر در این مرحله پرهیز کنید.

مرحله چهارم

در ادامه آب را کم کم به خمیر اضافه نموده و دوباره با نوک انگشتان خمیر را هم بزنید، سپس آن را از ظرف خارج کنید. روی اپن یا میز آشپزخانه یک سفره پهن نموده و خمیر را روی آن قرار دهید.

مرحله پنجم

خمیر را به مدت 3 تا 4 دقیقه خوب ورز دهید تا فرمی یکدست و نرم بگیرد سپس روی آن را با روغن زیتون، خوب چرب کنید و داخل ظرف بزرگ، در جای گرم قرار دهید تا پف کند.

نکاتی برای درست کردن خمیر

  • میزان مواد لازم گفته شده به میزان 4 عدد پیتزا بود. اگر خمیر اضافه آوردید، می توانید آن را تا 3 روز در یخچال و 3 ماه در فریزر قرار دهید.
  • اگر خمیر را داخل فریزر قرار دادید، برای استفاده یک روز زودتر آن را داخل یخچال نگهداری کنید سپس بهره ببرید.
  • حالا که خمیر پیتزا آماده است، پیتزا پپرونی، پیتزا مارگاریتا یا پیتزای مخصوص سرآشپز می تواند یکی از انتخاب های شما برای تهیه یک پیتزای خانگی و لذیذ باشد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با روشی سریع و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با روشی سریع و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید