طرز تهیه شیره انگور بدون خاک سفید

به گزارش وبلاگ ایزابل، با توجه به اینکه قیمت شیره انگور بالا است، می توانید خودتان در خانه شیره انگور سالم و بهداشتی درست کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه شیره انگور بدون خاک سفید

یکی از فرآورده هایی که از زمان های قدیم تا کنون از میوه انگور به دست می آوردند، شیره انگور است. خواص شیره انگور به قدری بالا است که از آن در تهیه انواع شیرینی، نوشیدنی و … استفاده می گردد؛ این شیره پر خاصیت را می توان از انگور سفید و سیاه به دست آورد؛ طرز تهیه انگور سفید و سیاه با یکدیگر کمی تفاوت دارند که در ادامه بیشتر به آن می پردازیم؛ با توجه به اینکه از خاک سفید برای تهیه شیره انگور استفاده می گردد، اما امروز در این مطلب از وبلاگ ایزابلمگ قصد داریم روشی را به شما آموزش دهیم تا بدون احتیاج به خاک برترین شیره انگور خانگی را درست کنید.

https://video.delta.ir/mp4/2023/08/How%20to%20make%20grape%20juice.mp4

تفاوت شیره انگور سفید و سیاه

طرز تهیه شیره انگور خانگی سفید و سیاه تا حدودی شبیه به هم است در حالی که طعم و خواص این دو نوع شیره با یکدیگر فرق دارد.

شیره انگور سفید از رنگ روشن تری برخوردار است که طعم آن شیرین تر و ملایم تر از شیره انگور سیاه است؛ از این نوع شیره بیشتر به عنوان یک ماده شیرین کننده طبیعی در تهیه دسرها، شیرینی ها و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

شیره انگور سیاه که آن را از انگور های تیره به دست می آورند، رنگ آن تیره مایل به مشکی است که در مقایسه با انگور سفید کمی تلخ تر و شیرین تر است. در نهایت هر دو نوع شیره انگور، مواد مغذی از جمله ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها بسیار زیاد است که انتخاب آن بستگی به ذائقه شما دارد.

حکم ریختن خاک در شیره انگور

از زمان های قدیم تا کنون برای طرز تهیه شیره انگور، از خاک سفید استفاده می گردد؛ چرا که این خاک دارای ترکیب آهکی و سرشار از املاح معدنی است. درنتیجه برای جلوگیری از ترش شدن شیره انگور، از این خاک استفاده می گردد؛ گفتنی است که این خاک را می توان از عطاری ها تهیه کرد.

چرا انگور شکرک می زند؟

یکی از مهم ترین دلایلی که باعث شکرک زدن شیره انگور می گردد، استفاده از خاک سفید درون آن است؛ اما گفتنی است که خواص شیره انگور با شکرک زدن از بین نمی رود؛ سرعت شکرک زدن شیره با توجه به دمای هوا و اندازه غلظت شیره ممکن است متفاوت باشد؛ به طوری که هرچقدر شیره غلیظ تر و هوا سردتر باشد، شیره انگور سریع تر شکرک می زند.

برای از بین بردن شکرک شیره انگور باید چند دقیقه آن را هم بزنید تا به حالت اولیه بازگردد و اگر شیره را در جای خنک نگهداری می کنید کافی است آن را در مقابل حرارت غیرمستقیم آفتاب بگذارید تا شکرک آن از بین برود.

مواد لازم برای طرز تهیه شیره انگور

انگور سیاه یا سفید 5 کیلو گرم

مرحله اول

در ابتدا انگورها را پاک کنید و به خوبی بشویید؛ سپس با استفاده از دست یا دستگاه آبمیوه گیری، آب انگورها را بگیرید. مجدد آب انگورهای گرفته شده را درون یک پارچه تمیز ریخته و با دست فشار دهید تا تکه های ریز درون آب انگور، به طور کامل از آن جدا گردد.

مرحله دوم طرز تهیه شیره انگور بدون خاک

مجدد آب انگور صاف شده را درون قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ وقتی که آب انگور آغاز به جوشیدن کرد، کف هایی که روی شیره انگور جمع می شوند را به خوبی جمع کنید.

مرحله سوم

در ابتدا که آب انگور آغاز به جوشیدن می نماید بسیار مراقب باشید تا سر نرود؛ سپس دو الی سه ساعت اجازه دهید تا آب انگور بجوشد و غلیظ گردد؛ در این فاصله هر چند وقت یکبار کف جمع شده روی شیره انگور را جمع کنید.

مرحله پایانی طرز تهیه شیره انگور

بعد از گذشت این مدت زمان خواهید دید که آب انگور رفته رفته غلیظ می گردد و شما با هم زدن می توانید به این نکته پی ببرید. وقتی که آب انگور به قوام مورد نظر رسید، آن را از روی شعله گاز برداشته و اجازه دهید به طور کامل خنک گردد. در این حین اگر کفی روی سطح شیره انگور بود به آرامی آن را با قاشق جمع کنید. در نهایت شیره انگور شما آماده است و می توانید آن را در یک ظرف مناسب ریخته و در دمای اتاق نگهداری کنید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه شیره انگور بدون خاک سفید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیره انگور بدون خاک سفید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید