طرز تهیه یک غذای راحت برای خانم هایی که وقت کمی دارند

به گزارش وبلاگ ایزابل، پلو ها انواع مختلفی دارند و شما می توانید این بار از ترکیب واویشکا با رشته پلو یک غذای خوشمزه و ساده تهیه کنید.

طرز تهیه یک غذای راحت برای خانم هایی که وقت کمی دارند

به گزارش بهترین ها، اگر در پی یک غذای ساده، ولی در عین حال ساده می گشت این رسپی را دنبال کنید، زیرا طعم و مزه خوبی دارد و خیلی سریع تهیه می گردد و شما می توانید برای نهار یا شام خود سرو کنید.

واویشکا یک نوع خوراک گیلانی است که می توانید با نان یا پلو سرو کنید و مخصوص خانم هایی است که حوصله وقت گذاشتن زیاد برای پختن غذا را ندارند و یا با آشپزی غریبه هستند!

طرز تهیه یک غذای راحت برای خانم های تنبل!

مواد لازم

برنج 3 پیمانه

نمک به مقدار لازم

رشته پلویی 100 گرم

کره یا روغن 1 ق غ

زعفران دمنموده 2 قاشق سوپ خوری

پیاز نگینی ریز خرد شده 1 عدد

سیر 2 حبه

گوشت چرخنموده 250 گرم

رب گوجه فرنگی 2 عدد

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه رشته پلو با واویشکا

مرحله اول: پخت برنح

در قابلمه مناسب برنج را شسته و با مقدار آب و نمکی که برای پخت کته احتیاج دارد، یک ساعت خیس نموده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب برنج به جوش آید و کف روی برنج را گرفته و رشته ها خرد شده را افزوده و نیمی از کره را افزوده و وقتی آب برنج کشیده شد، برنج را دم بگذارید و یک قاشق زعفران روی برنج بریزید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در ادامه باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید داخل کمی روغن تفت تا سرخ و طلایی گردد و بعد سیب زمینی ها را از تابه خارج کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه رشته پلو با واویشکا

گوشت چرخ نموده را افزوده و تفت داده تا تغییر رنگ دهد و سیر رنده شده را افزوده و تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه را افزوده و رب را اضافه نموده و تفت داده و زعفران افزوده و نصف استکان آب اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا تنگاب گردد و سیب زمینی را افزوده و از روی حرارت بردارید. وقتی پلو دم کشید باید آن را داخل دیس بکشید از واویشکا تهیه شده روی آن بریزید و به همراه سالاد یا ترشی سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت رشته پلو با واویشکا

می توانید بجای رب از گوجه فرنگی پوره شده نیز بهره ببرید و مواد را تفت دهید تا رنگ گوجه فرنگی خوشرنگ گردد.

می توانید این مواد را بین رشته پلو بریزید یا در خاتمه روی آن بریزید.

اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از کمی پودر سیر بهره ببرید.

برای خوشمزه تر شدن می توانید از کمی روغن کرمانشاهی نیز بهره ببرید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه یک غذای راحت برای خانم هایی که وقت کمی دارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک غذای راحت برای خانم هایی که وقت کمی دارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید