طرز تهیه یک غذای راحت برای خانم هایی که وقت کمی دارند
به گزارش وبلاگ ایزابل، پلو ها انواع مختلفی دارند و شما می توانید این بار از ترکیب واویشکا با رشته پلو یک غذای خوشمزه و ساده تهیه کنید.
به گزارش بهترین ها، اگر در پی یک غذای ساده، ولی در عین حال ساده می گشت این رسپی را دنبال کنید، زیرا طعم و مزه خوبی دارد و خیلی سریع تهیه می گردد و شما می توانید برای نهار یا شام خود سرو کنید.
واویشکا یک نوع خوراک گیلانی است که می توانید با نان یا پلو سرو کنید و مخصوص خانم هایی است که حوصله وقت گذاشتن زیاد برای پختن غذا را ندارند و یا با آشپزی غریبه هستند!
طرز تهیه یک غذای راحت برای خانم های تنبل!
مواد لازم
برنج 3 پیمانه
نمک به مقدار لازم
رشته پلویی 100 گرم
کره یا روغن 1 ق غ
زعفران دمنموده 2 قاشق سوپ خوری
پیاز نگینی ریز خرد شده 1 عدد
سیر 2 حبه
گوشت چرخنموده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 عدد
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه رشته پلو با واویشکا
مرحله اول: پخت برنح
در قابلمه مناسب برنج را شسته و با مقدار آب و نمکی که برای پخت کته احتیاج دارد، یک ساعت خیس نموده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب برنج به جوش آید و کف روی برنج را گرفته و رشته ها خرد شده را افزوده و نیمی از کره را افزوده و وقتی آب برنج کشیده شد، برنج را دم بگذارید و یک قاشق زعفران روی برنج بریزید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
در ادامه باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید داخل کمی روغن تفت تا سرخ و طلایی گردد و بعد سیب زمینی ها را از تابه خارج کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه رشته پلو با واویشکا
گوشت چرخ نموده را افزوده و تفت داده تا تغییر رنگ دهد و سیر رنده شده را افزوده و تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه را افزوده و رب را اضافه نموده و تفت داده و زعفران افزوده و نصف استکان آب اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا تنگاب گردد و سیب زمینی را افزوده و از روی حرارت بردارید. وقتی پلو دم کشید باید آن را داخل دیس بکشید از واویشکا تهیه شده روی آن بریزید و به همراه سالاد یا ترشی سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت رشته پلو با واویشکا
می توانید بجای رب از گوجه فرنگی پوره شده نیز بهره ببرید و مواد را تفت دهید تا رنگ گوجه فرنگی خوشرنگ گردد.
می توانید این مواد را بین رشته پلو بریزید یا در خاتمه روی آن بریزید.
اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از کمی پودر سیر بهره ببرید.
برای خوشمزه تر شدن می توانید از کمی روغن کرمانشاهی نیز بهره ببرید.
منبع: فرارو