فوت و فن پخت یک شنی؛ یک کیک فوق العاده با طعم عالی

به گزارش وبلاگ ایزابل، کیک ها یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه و مجذوب کننده می باشد که در طعم ها و مزه های مختلف تهیه می گردد و شما می توانید این کیک ها را با فر و بدون فر در خانه تهیه کنید.

فوت و فن پخت یک شنی؛ یک کیک فوق العاده با طعم عالی

کیک شنی بدون فر نیز یکی از این کیک های بسیار خوشمزه می باشد که شما می توانید داخل تابه دو طرفه تهیه کنید و دیگر نیازی به فر ندارید.

این کیک به علت حالتی که روی کیک با یاری پودر نارگیل ایجاد می گردد مانند شن است و به این نام مشهور شده است.

مواد لازم

  • تخم مرغ 2 عدد درشت
  • شکر 3/4 لیوان دسته دار
  • آرد 1 و 2/3 لیوان (اول 3 بار الک و بعد پیمانه کنید)
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • شیر 2/3 لیوان + 1 ق غذا خوری
  • بیکینگ پودر 1 ق چای خوری سرخالی
  • وانیل 1/8 ق چای خوری
  • پودر هل 1/4 ق چای خوری
  • پودر نارگیل 1 فنجان
  • شکلات سفید تخته ای 30 گرم

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط گردد، سپس به یاری پیمانه یا یک لیوان میزان گیری مواد را میزان گیری کنید. شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و زمان دهید تا برای 15 دقیقه گرم گردد.

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

در ادامه باید تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر و هل داخل کاسه شکسنه و با همزن برقی برای 7 دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و کشدار گردد و حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ از بین برود.

مرحله سوم: تهیه مایه کیک

در ادامه باید شیر و روغن مابع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید و طی سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک یا دور کند همزن برقی هم بزنید.

مرحله چهارم: پخت کیک شنی بدون فر

در ادامه باید مواد را داخل یک تابه دو طرفه 20*30 بریزید و درب تابه را قرار دهید و روی شعله پخش بگذارید و با حرارت خیلی کم برای 45 دقیقه زمان دهید تا کیک پخته گردد و بعد از پخت کامل کیک از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک گردد، پودر نارگیل را چند دقیقه روی حرارت خیلی کم تفت دهید تا تغییر رنگ بده سپس کنار بزارید. شکلات را خرد کنید و با آن 1 ق غذاخوری اضافه شیر مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید و بن ماری کنید و بعد شکلات را روی سطح کیک بریزید و پودر نارگیل تفت خورده را روی آن بپاشیدو با پودر پسته تزیین کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت کیک شنی بدون فر

می توانید کیک را داخل فر 170 درجه بگذارید تا پخته گردد.

واشر نارنجی رنگ تابه را خارج کنید.

اگر تابه شما رژیمی نبود و ساده است حتما دمکنی قرار دهید.

می توانید بجای شکلات از شیر عسلی بهره ببرید.

کف قالب حتما کاغذ روغنی قرار دهید.

اگر خواستید ارتفاع کیک بیشتر گردد از قالب کوچیک تر بهره ببرید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "فوت و فن پخت یک شنی؛ یک کیک فوق العاده با طعم عالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن پخت یک شنی؛ یک کیک فوق العاده با طعم عالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید