با این املت به داد مغز بچه های دبیرستانی برسید

به گزارش وبلاگ ایزابل، قدیم ها یک پای سفره صبحانه مخلوط تخم مرغ بود و گوجه فرنگی. املت آن قدر صبحانه قدری بود که بتواند یک روز یک پهلوان را هم بسازد.

با این املت به داد مغز بچه های دبیرستانی برسید

اما این روزها کار از گوجه فرنگی گذشته و خرما جایگزین آن شده است. قند فراوان این املت می تواند در سربالایی های حل مسائل جبر و حساب به داد مغز بچه های دبیرستانی برسد.

مواد لازم

5 عدد تخم مرغ

یک پیمانه خرما بدون هسته

3 ق س مغز گردوی خردشده

5 ق س شیر

یک ق س زعفران آب نموده

یک ق چ دارچین

روغن به اندازه لازم

نمک به اندازه دلخواه

زردچوبه کمی

1. آب را در قابلمه ای به جوش آورید. خرماها را در آن بریزید تا کمی نرم شوند. پس از آبکش کردن، پوست و هسته آنها را بگیرید و با پشت چنگال له کنید. گردوهای خرد شده و دارچین را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.

2. تخم مرغ ها و شیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. اضافه کردن شیر باعث لطیف تر شدن مخلوط تخم مرغ می گردد. زعفران، نمک و زردچوبه را به آنها بیفزایید و آن قدر بزنید تا محلول کف کند.

نکته: در صورت تمایل، به مایه تخم مرغ املت می توانید کمی هم فلفل اضافه کنید.

3. روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی روغن خوب داغ شد تخم مرغ ها را در آن بریزید و اجازه دهید مواد خودش را بگیرد. کمی بعد مخلوط خرما را روی گوشه ای از تخم مرغ بریزید و با پشت قاشق کاملا روی آن قسمت پهن کنید.

4. در مرحله آخر با استفاده از دو قاشق لبه تخم مرغ را از یک طرف از تابه جدا کنید و به سمت داخل آورده و املت را لوله کنید. رول املت را در تابه بگذارید تا همه طرفش سرخ گردد. بعد در ظرف یا دیس دلخواه گذاشته و عرضی برش بزنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "با این املت به داد مغز بچه های دبیرستانی برسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با این املت به داد مغز بچه های دبیرستانی برسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید